Babyverlof: langere verwerkingstijd bestellingen juli – november 2023

In eerdere nieuwsbrieven was het al te lezen: ik ben zwanger en verwacht medio augustus de kleine te verwelkomen! Later deze week ga ik met verlof. Vanwege mijn zwangerschaps- en bevallingsverlof is er een vervanger voor het inpakken en verzenden van de bestellingen in de webshop: Julia van DotsDesign pakt alle bestellingen in en brengt ze naar het pakketpunt. In mijn verlofperiode zijn er vanaf woensdag 5 juli 2023 tot en met november 2023 langere verwerkingstijden van bestellingen. Houd rekening met een verwerkingstijd van 3 – 5 werkdagen voordat je bestelling wordt verzonden.

Heb je vragen over producten of je bestelling, stuur dan een e-mail naar contact@papierenbloemen.nl . Binnen 2 werkdagen wordt er gereageerd op je bericht.

Vanaf mid/eind november hoop ik weer aan de slag te kunnen om bestellingen te verwerken!

Emily