Bestelinformatie

Op deze pagina vind je bestelinformatie over voorraad van producten, betaalmogelijkheden, verzending en retour.

Voorraad van producten

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Als een product uitverkocht is, wordt het meestal binnen 2 weken weer aangevuld. Artikelen met de melding ‘beschikbaar via nabestelling’, zijn artikelen die binnenkort weer leverbaar zijn. Wil je precies weten wanneer een product weer leverbaar is, neem dan contact op.

Bestellingen met artikelen die in nabestelling zijn, worden geleverd zodra alle artikelen op voorraad zijn. Voor een indicatie van de levertijd van een artikel in nabestelling kun je het beste even contact opnemen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt op PapierenBloemen.nl betalen via:

 • iDeal/Bancontact – Je bestelling wordt bij een succesvolle betaling direct in behandeling genomen.
 • Paypal (+1,50 bij een bestelling onder de 50 euro) – Je bestelling wordt bij een succesvolle betaling direct in behandeling genomen.
 • Creditcard (+1,50 bij een bestelling onder de 50 euro) – via Paypal kun je met creditcard betalen. Je bestelling wordt bij een succesvolle betaling direct in behandeling genomen.
 • Via bankoverschrijving – maak het bedrag van je bestelling (onder vermelding van je bestelnummer) over op IBAN NL97 ASNB 0706 7696 43 ten name van EMH Media. De BIC/SWIFT code van ASN Bank is ASNBNL21. Zodra bevestigd is dat het bedrag is overgemaakt wordt je bestelling in behandeling genomen.

Verzending van bestellingen

Verzendkosten binnen Nederland en België

De verzendkosten kun je zien bij het afrekenen van je bestelling. Voor bestellingen onder de 10 euro (exclusief verzendkosten) zijn de verzendkosten hoger.

NederlandBrievenbuspakketjeStandaard pakket
Bestelling < €10 € 5,95€ 8,95
Bestelling > €10€ 3,95€ 4,95
Bestelling > €60GratisGratis
BelgiëBrievenbuspakketjeStandaard pakket
Bestelling < € 10€ 11,95
Bestelling < €100€ 9,95
Bestelling > €100Gratis

Verzendkosten rest van Europa

De verzendkosten naar overige landen in Europa kun je berekenen via de verzendkostencalculator bij het afrekenen.

Verzending

Je bestelling wordt in behandeling genomen zodra je bestelling betaald is. Bestel je op een werkdag voor 12:00, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag nog ter verzending aangeboden aan de vervoerder (PostNL).

Brievenbuspakketjes en Pakketpost worden verstuurd met een Track & Tracecode, die je via e-mail ontvangt zodra je bestelling is afgehandeld. Je kunt hiermee op de website van PostNL de verwachte aankomstdatum en tijd bekijken. Let op: november en december zijn de drukste perioden voor PostNL, daarom kan het zijn dat je pakket er langer over doet dan verwacht.

Is je pakketje onderweg, maar na 5 werkdagen nog niet aangekomen? Neem dan contact op: 06-82787046 of contact@papierenbloemen.nl.

Bestelling afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen op het bezoekadres in Rotterdam (Atelier 172, Spangesekade 172 te Rotterdam). Dit kan alleen op afspraak, je kunt een datum en tijd opgeven bij je aankoop onder ‘Bestelnotities’, je krijgt dan een afspraakbevestiging of ik neem contact met je op. Houd er rekening mee dat er minimaal 1 werkdag zit tussen bestelling en ophalen.

Verzending binnen Europa

De verzendkosten kun je zien bij het afrekenen van je bestelling, na het invullen van je factuur en/of postadres. Je bestelling wordt in behandeling genomen zodra je bestelling betaald is. Bestellingen kunnen standaard worden verzonden naar alle landen in Europa.

Verzending buiten Europa

Momenteel is het nog niet mogelijk om standaard naar landen buiten Europa te verzenden. In sommige gevallen is verzending naar een bestemming buiten Europa wel mogelijk. Kijk daarvoor op de pagina Verzending buiten Europa.

Retourzendingen

 • Is (een gedeelte van) je bestelling beschadigd geleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact op, we leveren zo snel mogelijk een nieuw vervangend product.
 • Wil je een product of bestelling terugsturen omdat je niet tevreden bent? Als je iets hebt besteld bij PapierenBloemen.nl, heb je vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen, afzien van je koop. Maak dan gebruik van het formulier herroeping dat in de Algemene Voorwaarden op deze website staat. Je kunt ook zelf een brief of e-mail schrijven, waarin je aangeeft van de koop af te zien. Na het versturen van het herroepingsformulier heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.
 • De kosten voor retourzending zijn voor je eigen rekening: je kunt de zending zelf frankeren óf vragen om een retourlabel dat je op je zending kunt plakken. In dat laatste geval worden de retourkosten afgetrokken van het bedrag dat teruggestort moet worden. Retourkosten standaard pakket: €6,75. Retourkosten brievenbuspakket: € 4,00.
 • Binnen 14 dagen nadat we het geretourneerde product hebben ontvangen, betalen we het aankoopbedrag (exclusief eventuele verzendkosten) terug.

Vragen over bestelinformatie? Neem contact op!

bestelinformatie-bestellen-verzenden-retour
 • Emily de Bruijn – Harmsen
 • contact@papierenbloemen.nl
 • 06-82787046