Bestellen weer mogelijk vanaf 9 januari 2023

Na de abrupte verhuizing kostte het me even tijd om een nieuw plan te maken, er is helaas nog geen nieuw onderkomen gevonden voor mijn atelier en magazijn… Bijna alles staat nu in een opslag, dat kon gelukkig snel geregeld worden. Ik hou nog steeds mijn ogen open voor een toffe ruimte in Schiedam waar ik weer aan de slag kan! Tot die tijd werk ik vanuit huis en de opslag. Zoals het er nu naar uit ziet kunnen er binnenkort weer bestellingen verwerkt worden: vanaf 9 januari 2023 9:00 kun je weer bestellen. Bestellingen worden vanaf dan weer binnen 2 werkdagen verzonden.

Tot 9 januari zal de website op sommige dagen enkele uren offline zijn voor onderhoud en het bijwerken van de voorraad. Het kan dus soms zijn dat de website even niet bereikbaar is. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor het startmoment.

Fijne feestdagen gewenst!