Bestellingen 11 tot en met 25 september

Door Corona hebben wij onze vakantie een paar maanden uitgesteld, maar van 11 tot en met 25 september 2020 ga ik met mijn gezin op vakantie. Julia van Dots Design zorgt ervoor dat alle bestellingen ingepakt en verzonden worden, maar het kan in die periode wat langer duren voor je bestelling bezorgd is. Op maandag, dinsdag en vrijdag worden bestellingen van PapierenBloemen.nl verzonden.

Heb je vragen over producten, workshops of je bestelling? Tijdens mijn vakantie ben ik gewoon bereikbaar via contact@papierenbloemen.nl en via het telefoonnummer 06-82787046. Wel kan het zijn dat ik telefonisch niet direct bereikbaar ben, spreek een voicemail in met je telefoonnummer erbij of stuur een Whatsapp-bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.