Emily en het begin van papierenbloemen.nl

Waarom ben ik begonnen met papieren bloemen maken?

Ik was op zoek naar een alternatief bruidsboeket voor mijn trouwdag omdat ik hooikoorts had (dat bleek gelukkig tijdelijk). Ook vond ik het jammer dat bloemen maar zo kort mooi zijn, al na een week kun je de meeste bloemen in de prullenbak doen. Voor mijn eigen boeket wilde ik dus iets anders, iets tijdloos en unieks. Ik hoefde niet lang te zoeken voordat ik het vond: papieren bloemen van crêpepapier of tissuepapier. Je kunt zelf de mooiste creaties maken, geen idee is te gek! Ik kocht een stapel crêpepapier en tissuepapier en ging aan de slag.

Mijn bruidsboeket is een kleurrijk en uniek boeketje geworden waar ik (nu een jaar later) nog steeds met veel plezier naar kijk. Na mijn bruiloft ben ik ermee doorgegaan; ik nam zelfs papier en materialen mee op vakantie! Gaandeweg heb ik steeds meer geleerd over deze papierkunst en deelde ik ook mijn creaties op Instagram onder @papierenbloemen.

Bij mij groeide de wens om meer te doen met papieren bloemen zoals workshops geven en een webshop met de mooiste materialen om zelf aan de slag te gaan. Het duurde even, maar papierenbloemen.nl is dan nu echt online! Je kunt hier mijn creaties kopen, maar ook zelf aan de slag met het beste papier en materialen. Maak je eigen boeket of maak iemand anders blij met bloemen die lang mooi blijven!

Emily