Kerstworkshop Papieren Bloemen

Datum/Tijd
Datum(s) - 07/12/2019
14:00 - 16:30

Locatie
Kadeatelier - Schiezicht, Spangesekade 175 3026GW Rotterdam

Categorieën


Sfeervolle kerstdecoratie maken van crêpepapier leer je in de speciale Kerstworkshop van PapierenBloemen.nl! Deze workshop vindt plaats in het atelier van DotsDesign, middenin Delfshaven. We gaan aan de slag met prachtige kleuren crêpepapier en maken onze eigen ‘kerststukjes’. Tijdens de workshop geniet je van lekkere seizoensdrankjes en hapjes, het is écht een middagje genieten! Doe je mee? Er is plek voor 12 personen!

workshop papieren bloemen emilyEmily van PapierenBloemen.nl geeft diverse workshops papieren bloemen maken. Tijdens een workshop leer je alles om mooie bloemen te maken van crêpepapier. Iedereen kan papieren bloemen maken! In een workshop kun je alle kennis en materialen krijgen om mooie levensechte (of juist fantasierijke!) bloemen te maken van prachtig crêpepapier. Ook kun je materialen kopen om thuis aan de slag te gaan met de opgedane kennis. Leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsactiviteit!

kerstworkshop papieren bloemen kerststukje kerstster helleborus dennentak hulst
Maak jij ook een mooi kerststukje?

Wat kun je verwachten van een workshop papieren bloemen maken?

  • Gebruik van alle materialen die er nodig zijn om mooie papieren bloemen te maken zoals crêpepapier, bloemdraad, katoenbollen, lijm en bloementape maar ook fijne papierscharen en (indien van toepassing) een lijmpistool.
  • Uitleg over het maken van de bloemen tijdens de workshop en een handleiding om mee te nemen naar huis.
  • Aan het eind van een workshop ga je naar huis met je eigen creaties en volop inspiratie om zelf aan de slag te gaan.
  • Na een workshop heb je de mogelijkheid om materialen zoals crêpepapier, bloemdraad en bloemistentape aan te schaffen zodat je thuis verder aan de slag kunt.

Deze workshop is voorbij. Je vindt meer workshops in de agenda!