Online workshop papieren bloemen maken

online workshop papieren bloemen maken crêpepapier
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 22/08/2020
13:00 - 15:00

Categorieën


Wil je weten hoe je bloemen maakt van crêpepapier? Op zaterdag 22 augustus geeft Emily van PapierenBloemen.nl een online workshop papieren bloemen maken! Je kunt thuis meedoen met deze workshop via je computer, laptop, tablet of smartphone en de (bij te bestellen) Startbox Papieren Bloemen. Deze online workshop is bedoeld voor beginnende papierbloemisten die basistechnieken willen leren. De kosten voor het meedoen met deze workshop zijn €10 per persoon. Heb je al materialen in huis? Meedoen zonder Startbox kan natuurlijk ook!

Wat leer je in deze workshop papieren bloemen maken?

Je krijgt in deze workshop uitleg over:

  • Materialen – zoals verschillende soorten crêpepapier, bloementape, lijm en bloemdraad.
  • Basistechnieken – zoals knippen, vouwen, en hoe je een sjabloon het beste kunt gebruiken. Aan de hand van een aantal voorbeelden (zoals de pioenroos en de margriet) laat ik zien hoe je bloemen maakt.
  • Kleuren – gebruik van diverse materialen om crêpepapier te verven/verkleuren.
  • Tips en trucs – zoals kniptips en onderhoudstips voor papieren bloemen.

Tijdens de workshop heb je natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen! Ook kun je met de materialen in de Startbox zelf meedoen met bloemen maken.

Datum, tijd en locatie

Deze online workshop vindt plaats op zaterdag 22 augustus 2020 van 13:00 – 15:00, via Zoom.

Als je je via de webshop aanmeldt voor de workshop, ontvang je een paar dagen voor aanvang de link naar de online workshopruimte. De workshop vindt plaats via Zoom: je kunt meedoen via een app op je smartphone of tablet óf via een browser op pc of laptop. Je hebt geen Zoomaccount nodig om mee te kunnen doen!

Wat heb je nodig om mee te doen met de workshop?

Tijdens de workshop maken we gebruik van materialen uit de Startbox Papieren Bloemen klein. Om er voor te zorgen dat je Startbox op tijd in huis is voor de workshop begint, is het verstandig om deze te bestellen vóór 15 augustus 2020. Het is ook mogelijk om mee te doen zonder materialen.

Wat kost het?

Deelname kost €10 per persoon. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via de webshop van papierenbloemen.nl, tot en met 20 augustus 12:00.