[GEANNULEERD] workshop papieren bloemen maken

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/10/2020
10:00 - 12:00

Locatie
Atelier 172

Categorieën


Deze workshop is vanwege de Coronamaatregelen geannuleerd.

 

Wil je weten hoe je bloemen maakt van crêpepapier? Op zaterdag 17 oktober geeft Emily van PapierenBloemen.nl 2 workshops papieren bloemen maken in het atelier van PapierenBloemen.nl, Spangesekade 172, Rotterdam.

Deze workshop is bedoeld voor beginnende papierbloemisten die basistechnieken willen leren. Er kunnen (vanwege de Coronamaatregelen) maximaal 4 deelnemers meedoen aan een workshop.

Wat leer je in deze workshop papieren bloemen maken?

Je krijgt in deze workshop uitleg over:

  • Materialen – zoals verschillende soorten crêpepapier, bloementape, lijm en bloemdraad.
  • Basistechnieken – zoals knippen, vouwen, en hoe je een sjabloon het beste kunt gebruiken. Aan de hand van een aantal voorbeelden (zoals de pioenroos en de margriet) laat ik zien hoe je bloemen maakt.
  • Kleuren – gebruik van diverse materialen om crêpepapier te verven/verkleuren.
  • Tips en trucs – zoals kniptips en onderhoudstips voor papieren bloemen.

Tijdens de workshop heb je natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook is er voldoende tijd en materialen om zelf aan de slag te gaan en mooie bloemen te maken!

Datum, tijd en locatie

Deze workshops vinden plaats op zaterdag 17 oktober 2020 in het atelier aan de Spangesekade nummer 172 te Rotterdam. Er is een ochtend- en een middagworkshop:

  • Ochtendworkshop: 10:00 – 12:00
  • Middagworkshops: 14:00 – 16:00

Per workshop is er plek voor 4 deelnemers.

Coronamaatregelen

Natuurlijk houden we ons aan de Coronamaatregelen die gelden voor dit soort events:

  • Er kunnen maximaal 4 deelnemers aan een workshop meedoen en er zit minimaal 1,5 meter tussen alle deelnemers. Ook vragen we je om je te houden aan de aangegeven looprichting in het atelier zodat we ten alle tijde de 1,5 meter afstand kunnen houden.
  • We vragen je om niet te komen als je last hebt van verkoudheidsklachten. Wil je afzeggen vanwege ziekte, neem dan contact op.

Wat heb je nodig om mee te doen met de workshop?

Tijdens de workshop maken we gebruik van diverse materialen, die allemaal aanwezig zijn in het atelier. Heb je zelf een fijne papierschaar die je prettig vindt knippen? Dan kun je die meenemen, maar er zijn ook scharen en ander gereedschap beschikbaar tijdens de workshop.

Wat kost het?

Deelname aan een workshop kost €35 per persoon, inbegrepen zijn gebruik van materialen en onbeperkt koffie, thee, limonade en lekkers. Aanmelden kan door een ticket te kopen via de webshop van papierenbloemen.nl.