Nieuwe events in juni en juli: workshops, MakersMiddag en Open Atelier

MakersMiddagen – 15 juni en 20 juli

De eerste MakersMiddag is al bijna (15 juni), een tweede editie vind plaats op woensdag 20 juli. Een MakersMiddag is voor papierbloemisten die al ervaring hebben met het maken van papieren bloemen (omdat ze bijvoorbeeld al eens eerder een basisworkshop hebben gevolgd). Je kunt tijdens een MakersMiddag gebruik maken van alle materialen in het atelier zoals crêpepapier, bloementape en lijm. MakersMiddag is géén workshop waarin je uitleg krijgt over technieken, daar zijn de Workshops voor bedoeld. Wel kun je samen met andere papierbloemisten tips en ervaringen uitwisselen en krijg je korting op sommige materialen.Voor de MakersMiddagen meld je je aan via de webshop.

Basisworkshops – 8 en 9 juli

Ook zijn er weer nieuwe basisworkshops ingepland: vrijdag 8 juli en zaterdag 9 juli. Voor beide workshops geldt een vroegboekkorting: tot en met 25 juni krijg je korting op deelname!

Open Atelier zondag 26 juni

Het weekend van 25-26 juni is er Open Atelier! Samen met de andere huurders van het pand aan de Nieuwe Haven in Schiedam houden we een soort open huis om te laten zien wat we doen. Op zondag 26 juni ben ik zelf aanwezig in het atelier aan de Nieuwe Haven, maar op zaterdag kun je ook langskomen (Julia van Dots Design is er dan). Kom je langs voor een kijkje in het atelier? Gezellig!