nieuwe kleuren crêpepapier

Nieuwe kleuren crêpepapier in de shop!

Er zijn meer dan 15 nieuwe kleuren crêpepapier beschikbaar in de shop! Dit papier komt uit Italië en heeft een fantastische rek en prachtige kleuren. Nieuw is ook het metallic Florist crêpepapier: 4 prachtige metallic kleuren waarmee je ieder boeket of papierdecoratie een extra dimensie mee geeft.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Blue Chinese Porcelain, Tiffany Green, Water Green, Carmino Yellow of Natural Rose Yellow?

nieuwe kleuren crêpepapier

Ik voeg regelmatig nieuwe kleuren toe aan de shop! Zoek je een specifieke kleur of heb je een vraag over crêpepapier, neem dan contact op. Zoek je ideeën voor je bloemcreaties? Volg dan @papierenbloemen op Instagram!

Shop nu de nieuwste kleuren!

Op papierenbloemen.nl vind je bloemen, materialen en informatie over workshops. Papieren bloemen zijn hét alternatief voor mensen met hooikoorts: er komen geen pollen aan te pas! Ook zijn bloemen van papier leuk voor wie iets anders wil dan een standaard (bruids)boeket: je maakt de bloemen in de kleuren die je zelf mooi vindt. Zwarte rozen? Geen probleem. Groene krokusjes? Top! Ook staan papieren bloemen veel langer mooi in je huis en hebben ze geen onderhoud nodig.

Het crêpepapier dat je vind op PapierenBloemen.nl is van hogere kwaliteit dan ‘gewoon’ crêpepapier. Er zit meer rek in (scheurt dus niet zo snel) en het is verkrijgbaar in vele mooie kleuren. Ideaal papier dus voor een mooi boeket!