florist crêpepapier

Florist crêpepapier – nieuwe kleuren toegevoegd!

Joepie! Er zijn een tiental nieuwe kleuren Florist crêpepapier (160 grams) toegevoegd aan de shop! Er is van deze kleuren een zeer beperkte voorraad, dus shop snel je favoriete kleuren!

Dit crêpepapier komt van een Duitse fabrikant en is van zeer hoge kwaliteit. Zoek je alle kleuren Florist crêpepapier? Die vind je hier.

Florist crêpepapier heet zo omdat het (vroeger) door bloemisten gebruikt werd om bloemen in te pakken. Dit 160 grams crêpepapier is uitermate geschikt om (grotere) bloemen en bladeren mee te maken. Het heeft een rek van 250% en voelt stugger aan dan fijn crêpepapier. Florist crêpepapier is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt verkocht op rol van 50 x 250 cm.

Je kunt dit crêpepapier gebruiken om mooie grote bloemen of (stevige) bladeren mee te maken. Voor het maken van gedetailleerde (bloem)blaadjes is dit crêpepapier iets minder geschikt.Kies dan voor fijn of extra fijn crêpepapier, ook verkrijgbaar in de shop.

Hier zie je een paar voorbeelden van bloemen en bladeren die je met dit crêpepapier kan maken. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, laat je fantasie gerust op hol slaan!

Ben je op zoek naar een specifieke kleur crêpepapier? Of kun je niet beslissen tussen kleuren die op elkaar lijken? Neem gerust contact op voor kleuradvies!

Ideeën nodig voor wat je met dit crêpepapier kan doen? Volg @papierenbloemen op Instagram!