Papierbloemist van de maand augustus

Less is more? Nou nee, niet als je de papieren bloemen bekijkt van deze papierbloemist… Ze maakt prachtige grote bloemen van crêpepapier waar je mond van open gaat staan, daarom is Wendy van den Akker de Papierbloemist van de maand augustus!

“Mijn bloemenhobby begon eigenlijk per ongeluk een jaartje of 4 geleden. Ik kwam het per toeval tegen op het internet, was er gelijk helemaal hoteldebotel van! Eerst papieren bloemen, later met crepepapier. Ik was er dag en nacht mee bezig. Veel oefenen, vele mislukkelingen maar altijd met veel enthousiasme. Het is mijn rustgever. Heb ook veel ideeen die ik nog in een vat moet gieten en nog veel leren maar daar heb ik gelukkig veel tijd voor.”

Dank je wel voor het delen Wendy! Er is een pakketje met wat ‘rustgevers’ naar je onderweg. Je vindt al Wendy’s creaties op haar instagramaccount: @paperflowerpowerby_wendy.

Wil jij ook je #papierenbloemen delen en kans maken op de titel ‘Papierbloemist van de maand’? Je kunt op Instagram foto’s van je eigen bloemen delen met de hashtag #papierbloemist, maar ook gewoon een mailtje of appje sturen met daarin je foto’s (mijn contactgegevens vind je hier). Iedere maand kies ik een nieuwe papierbloemist uit die originele bloemen, planten of boeketten maakt. Diegene ontvangt van mij een kleine attentie. Ik deel graag de mooiste foto’s met jullie! Samen zetten we de bloemetjes binnen:)