Papierbloemist van de maand december

De laatste papierbloemist die we dit jaar in het zonnetje zetten is iemand die keihard werkt aan haar bedrijf en met haar fantastische bloemen menig huis, bedrijf en tentoonstellingsruimte weet op te fleuren. Ze is een paper flower artist pur sang! Ze weet altijd de beste kleurcombinaties te verzinnen en binnen no-time staat er een geweldig boeket klaar. Gefeliciteerd Anouk Böhmer, jij bent in december de papierbloemist van de maand! Er komt een cadeautje naar je toe.

Ik werd geïnspireerd door een artikel over handgemaakte bloemen en besloot er zelf mee aan de gang te gaan. Blaadje voor blaadje werden mijn bloemen mooier, gedetailleerder en de reacties via social media grootser. Met mijn bloemen fleur ik daadwerkelijk de wereld op.” zegt Anouk.

Je kunt Anouk’s creaties vinden op Instagram (@anoukbohmer) en in haar webshop vind je diverse papieren bloemen en stationery (met foto’s van haar eigen bloemen!).

Wil jij ook je #papierenbloemen delen en kans maken op de titel ‘Papierbloemist van de maand’? Je kunt op Instagram foto’s van je eigen bloemen delen met de hashtag #papierbloemist, maar ook gewoon een mailtje of appje sturen met daarin je foto’s (mijn contactgegevens vind je hier). Iedere maand kies ik een nieuwe papierbloemist uit die originele bloemen, planten of boeketten maakt. Diegene ontvangt van mij een kleine attentie. Ik deel graag de mooiste foto’s met jullie! Samen zetten we de bloemetjes binnen:)