Papierbloemist van de maand februari

Wat een fantasievolle en kleurige creaties maakt deze papierbloemist! Lekker veel prachtige kleurcombinaties en levensechte details. Anne Margriet van de Kaa is daarom in februari de papierbloemist van de maand!

Huis te Ruysch is de naam van mijn bloemenmakerij. Ik ben begonnen met echte bloemen in mijn volkstuin en ik maak nu, mede geïnspireerd door mijn voorliefde voor antieke Franse bloemen onder glazen stolpen, bloemwerk van papier. Ik ben uitvaartbegeleidster (@rooshert) en de bloemenmakerij is mijn terugtrektijd. Ik geniet daar enorm van. Sinds kort staan er papieren bloemen op @huis_te_ruysch Mijn vorige (echte) bloemwerkjes staan op @amakaat Mijn vader wilde graag een paardebloem, vers geplukt, dus ik heb er een met wortel en al voor hem uit de grond getrokken. Nou ja, van papier voor hem gemaakt dus.” 

Heel mooi, Anne Margriet! Bedankt voor het delen van je creaties. Er is een kleinigheidje uit de webshop naar je onderweg!

Wil jij ook je #papierenbloemen delen en kans maken op de titel ‘Papierbloemist van de maand’? Je kunt op Instagram foto’s van je eigen bloemen delen met de hashtag #papierbloemist en/of #papierenbloemen maar ook gewoon een mailtje of appje sturen met daarin je foto’s (mijn contactgegevens vind je hier). Iedere maand kies ik een nieuwe papierbloemist uit die originele bloemen, planten of boeketten maakt. Diegene ontvangt van mij een kleine attentie. Ik deel graag de mooiste foto’s met jullie! Samen zetten we de bloemetjes binnen:)