Papierbloemist van de maand januari

Ook in 2021 hoop ik nog iedere maand een papierbloemist in het zonnetje te zetten! Deze maand is dat Marike Faber (@studioknipkunst op Instagram). Ze maakt prachtige bloemen en kunstwerkjes van crêpepapier (en soms ook andere materialen, zoals vilt). Ik vind haar creaties echt onwijs mooi uitgevoerd, daarom mag Marike zichzelf de Papierbloemist van de maand januari noemen!

“Studio Knipkunst is een uitvoering van Marike Faber, de creatieveling achter de studio. Ik vind het heerlijk om mijn knipkunsten te uiten op verschillende materialen: crèpepapier, aquarelpapier en vilt. Ik werk graag met kleur en laat me inspireren door natuurbelevingen. 
Recent ben ik begonnen met het knippen van bloemen uit crèpepapier. Het is een hele mooie bezigheid om de verschillende onderdelen van bloemen creatief te uiten. Vooral het gebruik van verschillende technieken vind ik leuk: het knippen, lijmen, vormen en kleuren met pastelkrijt. De bloemen worden met liefde gemaakt. Ik word er blij van en ik hoop jij ook!”
Daar worden we zeker blij van Marike, bedankt voor het delen! Er is een kleine attentie naar je onderweg.

Je kunt al Marike’s creaties vinden op Instagram: @studioknipkunst.

Wil jij ook je #papierenbloemen delen en kans maken op de titel ‘Papierbloemist van de maand’? Je kunt op Instagram foto’s van je eigen bloemen delen met de hashtag #papierbloemist en/of #papierenbloemen maar ook gewoon een mailtje of appje sturen met daarin je foto’s (mijn contactgegevens vind je hier). Iedere maand kies ik een nieuwe papierbloemist uit die originele bloemen, planten of boeketten maakt. Diegene ontvangt van mij een kleine attentie. Ik deel graag de mooiste foto’s met jullie! Samen zetten we de bloemetjes binnen:)