Papierbloemist van de maand juni

Er zijn zoveel stijlen in het maken van papieren bloemen! Iedere maand zet ik daarom een andere papierbloemist in het zonnetje. In juni is dat Miep Alink!

Sinds oktober vorig jaar maak ik crepepapieren bloemen. Ik ben geïnspireerd geraakt door Anouk Böhmer, die op de Paper Passion beurs stond met haar bloemen. Heb direct Italiaans crepepapier besteld toen ik thuis kwam. 40 jaar geleden heb ik rozen leren maken van een non, dus dat kwam me goed van pas. En zo ben ik weer begonnen. Ik vind het leuk om echte bloemen na te maken maar ook fantasie bloemen heeft mijn passie.Het is zeer ontspannend werk en ik heb er veel plezier in.” zegt Miep. Ik vind haar bloemen geweldig, zo levensecht!

Je vindt de creaties van Miep op het Instagramaccount @bloemenvanmiep. Ze maakt prachtige bloemen (en soms ook vlinders) van crêpepapier en de details van haar creaties zijn geweldig! Daarom mag zij zich in juni papierbloemist van de maand noemen en komt er vanuit de webshop een leuke attentie naar haar toe.

Wil jij ook je #papierenbloemen delen en kans maken op de titel ‘Papierbloemist van de maand’? Je kunt op Instagram foto’s van je eigen bloemen delen met de hashtag #papierbloemist, maar ook gewoon een mailtje of appje sturen met daarin je foto’s (mijn contactgegevens vind je hier). Iedere maand kies ik een nieuwe papierbloemist uit die originele bloemen, planten of boeketten maakt. Diegene ontvangt van mij een kleine attentie. Ik deel graag de mooiste foto’s met jullie! Samen zetten we de bloemetjes binnen:)