Papierbloemist van de maand maart

Dit is de 12e keer dat ik een papierbloemist van de maand heb kunnen kiezen. Wat ontzettend leuk dat er zoveel mooie bloemen gemaakt en gedeeld worden! In maart staan de bloemen van Ellen Maeyer in de spotlight, als je de foto’s ziet weet je waarom:

Wauw, wat een details! Zó levensecht! Ellen maakt prachtige bloemen en daarom staat zij deze maand in het zonnetje als papierbloemist van de maand maart. Dit is wat Ellen over haar creaties zegt: “Sinds ik een jaar of drie geleden begon met bloemen en planten maken uit crêpepapier ben ik verslaafd aan deze hobby. Het liefst creëer ik telkens iets nieuws. Mijn hoofd “ontploft” vaak van de vele ideeën en inspiratie die ik vooral op Instagram en Pinterest vind. Ik wil graag dat mijn bloemen echt lijken, maar het hoeven geen exacte kopieën te zijn, dat geeft me veel artistieke vrijheid.”

Tof hè, die artistieke vrijheid? Dat vind ik nou ook zo leuk aan papieren bloemen maken!

Wil jij ook je #papierenbloemen delen en kans maken op de titel ‘Papierbloemist van de maand’? Je kunt op Instagram foto’s van je eigen bloemen delen met de hashtag #papierbloemist en/of #papierenbloemen maar ook gewoon een mailtje of appje sturen met daarin je foto’s (mijn contactgegevens vind je hier). Iedere maand kies ik een nieuwe papierbloemist uit die originele bloemen, planten of boeketten maakt. Diegene ontvangt van mij een kleine attentie. Ik deel graag de mooiste foto’s met jullie! Samen zetten we de bloemetjes binnen:)