Papierbloemist van de maand mei

Er zijn zoveel manieren om papieren bloemen te maken en iedereen heeft een eigen stijl! Het leek mij daarom leuk om iedere maand een andere papierbloemist in de spotlight te zetten. Deze maand is dat Luus Schreurs (@sweetpeapaperflowers op Instagram), die prachtige bloemen maakt van crêpepapier. Prachtig hè? Wil je zo’n mooi bloemstuk in huis? Luus verkoopt haar creaties ook, bekijk hier haar webshop met papieren bloemen!

“Door Corona was ik opeens veel thuis aan het werk en zocht ik iets nieuws om te doen. Per toeval kwam ik bij papieren bloemen terecht en bestelde ik heel impulsief bij PapierenBloemen.nl de eerste spullen. Ik had geen idee of het me zou lukken om bloemen te maken en of ik het leuk zou vinden, maar ik was meteen verliefd!” zegt Luus. Ik herken die verliefdheid van Luus heel goed! Daarom vind ik het leuk om Luus deze maand Papierbloemist van de maand te noemen. Er komt volgende week een kleine attentie naar Luus toe!

Wil jij ook je #papierenbloemen delen en kans maken op de titel ‘Papierbloemist van de maand’? Je kunt op Instagram foto’s van je eigen bloemen delen met de hashtag #papierbloemist, maar ook gewoon een mailtje of appje sturen met daarin je foto’s (mijn contactgegevens vind je hier). Iedere maand kies ik een nieuwe papierbloemist uit die originele bloemen, planten of boeketten maakt. Diegene ontvangt van mij een kleine attentie. Ik deel graag de mooiste foto’s met jullie! Samen zetten we de bloemetjes binnen:)