Papierbloemist van de maand november

Wauw, die kleuren! Wat een prachtige combinaties, dit zijn écht kunstwerken. Dit zijn de creaties van Phien van der Veer, een nederlandse papieren bloemkunstenaar. Ik vind haar combinaties en bloemen prachtig, daarom is zij de Papierbloemist van de Maand November!

Dit is wat Phien zelf over haar creaties zegt: “Door te weinig zonlicht kan ik geen bloeiende planten in of om het huis hebben. Bloemen van crêpepapier blijken de perfecte oplossing voor schaduwrijke hoekjes. In een boeket ga ik vaak voor een bonte samenstelling. De kleuren selecteer ik nog voordat ik weet welke bloemen het worden.”

Bedankt voor het delen, Phien! Jij ontvangt binnenkort een kleinigheidje in de brievenbus.

Wil je meer weten over haar bloemen of zo’n prachtig papieren bloemkunstwerk in huis halen? Je kunt Phien volgen op Instagram: @thepapergreenhouse.

Wil jij ook je #papierenbloemen delen en kans maken op de titel ‘Papierbloemist van de maand’? Je kunt op Instagram foto’s van je eigen bloemen delen met de hashtag #papierbloemist, maar ook gewoon een mailtje of appje sturen met daarin je foto’s (mijn contactgegevens vind je hier). Iedere maand kies ik een nieuwe papierbloemist uit die originele bloemen, planten of boeketten maakt. Diegene ontvangt van mij een kleine attentie. Ik deel graag de mooiste foto’s met jullie! Samen zetten we de bloemetjes binnen:)