Papierbloemist van de maand oktober

Iedere maand staat er weer een Nederlandse of Belgische papierbloemist in het zonnetje, omdat er zóveel moois gemaakt wordt. Moet je kijken wat een prachtige creaties, echt te gek! Haar bloemen zijn superrealistisch gemaakt en ze weet prachtige boeketten te maken. Daarom is Esther Justus in oktober de Papierbloemist van de Maand.

Dit is wat Esther zelf over haar creaties zegt:

“Vorig jaar Augustus ben ik getrouwd in Frankrijk, en vanwege mijn krappe budget besloot ik om alles zoveel mogelijk zelf te maken, tot de bloemen voor de decoratie en de boeketten voor mijzelf en mijn bruidsmeisjes aan toe. Aldus begon ik in 2018, en bleek er enorm veel voldoening uit te halen. Tot die tijd had ik werkelijk geen flauw benul hoeveel mensen overal ter wereld dit doen en wat het effect is van papieren bloemen! Ik ontwikkel me nog steeds en ben met een totaal andere blik naar bloemen en planten om me heen gaan kijken.  Ik maak graag bloemen voor anderen op bestelling, echter  heb nog niet alle stappen genomen om er daadwerkelijk een bedrijfje van te maken..maar dat gaat niet lang meer duren 😊 Tot die tijd kun je zien wat ik maak op Instagram #abloomingbussiness en mij een persoonlijk bericht sturen, sta altijd open voor een nieuw project!”

Je kunt al Esther’s creaties vinden en haar volgen op instagram.com/abloomingbussiness/ . Binnenkort ontvangt ze via de post een kleingheidje uit de webshop!

Wil jij ook je #papierenbloemen delen en kans maken op de titel ‘Papierbloemist van de maand’? Je kunt op Instagram foto’s van je eigen bloemen delen met de hashtag #papierbloemist, maar ook gewoon een mailtje of appje sturen met daarin je foto’s (mijn contactgegevens vind je hier). Iedere maand kies ik een nieuwe papierbloemist uit die originele bloemen, planten of boeketten maakt. Diegene ontvangt van mij een kleine attentie. Ik deel graag de mooiste foto’s met jullie! Samen zetten we de bloemetjes binnen:)