Papierbloemist van de maand september

Ook in september zet ik weer een papierbloemist in het zonnetje! Origineel, creatief, kleurig en ‘out of the box’: dat zijn de creaties van de Papierbloemist van de Maand september.

Het is een aantal jaren geleden begonnen met vilt, reclamefolder papier, nagellak, ander materiaal en daarna ook met crêpepapier. Ik kan mijn creatieve ei er helemaal in kwijt. Natuurgetrouwe bloemen zijn niet mijn sterkste kant, hoewel de natuur verbazingwekkend is en mislukken (gelukkig) eigenlijk dus niet kan. Voor een indruk van de dingen die ik tot nu toe heb gemaakt kun je kijken op mijn webshop.

Ik vind haar creaties supermooi en origineel! Daarom is Ineke ten Hoeve deze maand Papierbloemist van de Maand en ontvangt ze binnenkort een kleinigheidje uit de webshop. Ineke heeft een eigen webshop waar ze haar creaties verkoopt, je kunt Ineke ook volgen op Instagram: @ineketenhoeve.

Wil jij ook je #papierenbloemen delen en kans maken op de titel ‘Papierbloemist van de maand’? Je kunt op Instagram foto’s van je eigen bloemen delen met de hashtag #papierbloemist en/of #papierenbloemen maar ook gewoon een mailtje of appje sturen met daarin je foto’s (mijn contactgegevens vind je hier). Iedere maand kies ik een nieuwe papierbloemist uit die originele bloemen, planten of boeketten maakt. Diegene ontvangt van mij een kleine attentie. Ik deel graag de mooiste foto’s met jullie! Samen zetten we de bloemetjes binnen:)