Papierbloemist van de maand

Wil jij ook je papieren bloemen delen en kans maken op de titel ‘Papierbloemist van de maand’? Je kunt op Instagram foto’s van je eigen bloemen delen met de hashtag #papierbloemist en/of #papierenbloemen, maar ook gewoon een mailtje of appje sturen met daarin je foto’s (mijn contactgegevens vind je hier). Iedere maand kies ik een nieuwe papierbloemist uit die originele bloemen, planten of boeketten maakt. Diegene ontvangt van mij een kleine attentie. Ik deel graag de mooiste foto’s met jullie. Samen zetten we de bloemetjes binnen!

Papierbloemist van de maand mei

Er zijn zoveel manieren om papieren bloemen te maken en iedereen heeft een eigen stijl! Het leek mij daarom leuk om iedere maand een andere papierbloemist in de spotlight te zetten. Deze maand is dat Luus Schreurs (@sweetpeapaperflowers op Instagram), die prachtige bloemen maakt van crêpepapier.