Verzending van bestellingen voor de feestdagen

Verzending voor feestdagen – bestel tijdig en kies jouw bezorgdag/ophaalpunt

Binnenkort beginnen de Kerstdagen! De drukte bij de koeriersdiensten zorgt nu al voor vertraging bij het verzenden van pakketten. Heb je dus iets nodig voor de feestdagen, bestel tijdig! Bestel je op werkdagen voor 12:00, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag nog ter verzending aangeboden aan PostNL en krijg je een Track & Tracecode om je pakketje te kunnen traceren. Nieuw is de optie om zelf je bezorgdag en/of ophaalpunt te kiezen bij het afrekenen! Superhandig, want je kunt direct een geschatte bezorgtijd zien en dus goed kiezen voor een bezorgdag die bij jou past.

Door extreme drukte bij PostNL (en andere pakketvervoerders) kan het zijn dat je bestelling er langer over doet dan gebruikelijk. Je krijgt altijd een trackingcode per e-mail waarmee je je bestelling kunt volgen. Wil je een (gedeelte van je) bestelling retour sturen? Neem even contact op als je dit wilt doen. De retourperiode wordt verlengd van standaard 14 dagen naar (tijdelijk) 28 dagen. Neem altijd eerst contact op als je iets retour wilt sturen.

Bestellingen ophalen niet mogelijk

Helaas is het door de strengere Coronamaatregelen niet (meer) mogelijk om je bestelling op te halen in het atelier in Rotterdam. Wel kun je je besteling laten bezorgen bij een PostNL Pickuppoint en het daar ophalen.

Verzending rondom de feestdagen

Op deze (feest)dagen worden er géén bestellingen verwerkt en/of verzonden:

  • 24 december 2020
  • 25 december 2020
  • 26 december 2020
  • 27 december 2020
  • 31 december 2020
  • 1 januari 2021

Plaats je een bestelling op een van deze dagen, dan wordt je order op de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden.

Heb je al zin in de Kerstdagen? In de shop vind je diverse producten die je Kerst leuker maken: een DIYbox Kerststerren, metallic crêpepapier, verlichting en diverse ringen om Kerstkransen mee te maken! Bekijk hier alle producten in de categorie Kerst.