Verzending van bestellingen voor de feestdagen

Verzending voor feestdagen – bestel tijdig en kies jouw bezorgdag/ophaalpunt

Binnenkort beginnen de Kerstdagen! De drukte bij de koeriersdiensten zorgt nu al voor vertraging bij het verzenden van pakketten. Heb je dus iets nodig voor de feestdagen, bestel tijdig! Bestel je op werkdagen voor 12:00, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag nog ter verzending aangeboden aan PostNL en krijg je een Track & Tracecode om je pakketje te kunnen traceren. Nieuw is de optie om zelf je bezorgdag en/of ophaalpunt te kiezen bij het afrekenen! Superhandig, want je kunt direct een geschatte bezorgtijd zien en dus goed kiezen voor een bezorgdag die bij jou past.

Vanwege Hemelvaartsdag worden er 26 en 27 mei geen bestellingen verwerkt. Bestellingen gedaan na woensdag 25 mei 13:00 worden maandag 30 mei verwerkt en verzonden.

Bestellingen ophalen niet mogelijk

Helaas is het door de strengere Coronamaatregelen niet (meer) mogelijk om je bestelling op te halen in het atelier in Rotterdam. Wel kun je je besteling laten bezorgen bij een PostNL Pickuppoint en het daar ophalen.

Verzending rondom de feestdagen

Op deze (feest)dagen worden er géén bestellingen verwerkt en/of verzonden:

  • 24 december 2020
  • 25 december 2020
  • 26 december 2020
  • 27 december 2020
  • 31 december 2020
  • 1 januari 2021

Plaats je een bestelling op een van deze dagen, dan wordt je order op de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden.

Heb je al zin in de Kerstdagen? In de shop vind je diverse producten die je Kerst leuker maken: een DIYbox Kerststerren, metallic crêpepapier, verlichting en diverse ringen om Kerstkransen mee te maken! Bekijk hier alle producten in de categorie Kerst.