Workshop papieren bloemen in Rotterdam

Workshop papieren bloemen maken Rotterdam
Welke papieren bloemen maak jij?

Op 14 februari geef ik weer een workshop papieren bloemen maken, dit keer in Rotterdam. In Atelier 172 (dat ik deel met Dots Design) is er plek voor 12 personen die graag mooie bloemen willen maken van crêpepapier.

Tijdens een workshop leer je alles om mooie levensechte (of juist fantasierijke!) bloemen te maken van prachtig crêpepapier. Ook kun je materialen kopen om thuis aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

Details van de workshop in Rotterdam


Datum & Tijd: Vrijdag 14 februari 2020, 14:00 – 16:30
Locatie: Atelier 172, Spangesekade 172 Rotterdam
Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 12.
Kosten: €32,50 per deelnemer.

Tot en met 31-12-2019 bestel je je ticket met €5,- korting!

Doe je mee met deze workshop in Rotterdam? Meer informatie en aanmelden kan via de webshop van PapierenBloemen.nl:

Wat kun je verwachten van een workshop papieren bloemen maken?

  • Gebruik van alle materialen die er nodig zijn om mooie papieren bloemen te maken zoals crêpepapier, bloemdraad, katoenbollen, lijm en bloementape maar ook fijne papierscharen en (indien van toepassing) een lijmpistool.
  • Uitleg over het maken van de bloemen tijdens de workshop en een handleiding om mee te nemen naar huis.
  • Aan het eind van een workshop ga je naar huis met je eigen papieren bloem(en) en volop inspiratie om zelf aan de slag te gaan.
  • Na een workshop heb je de mogelijkheid om materialen zoals crêpepapier, bloemdraad en bloemistentape aan te schaffen zodat je thuis verder aan de slag kunt.

Je kunt een workshop papieren bloemen maken ook boeken voor je privé feestje. Leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsactiviteit! Wil je meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Meer workshops vind je op de agenda.