Workshops papieren bloemen maken

Emily van PapierenBloemen.nl geeft diverse workshops papieren bloemen maken. Tijdens een workshop leer je alles om mooie bloemen te maken van crêpepapier. Iedereen kan papieren bloemen maken! In een workshop kun je alle kennis en materialen krijgen om mooie levensechte (of juist fantasierijke!) bloemen te maken van prachtig crêpepapier. Ook kun je materialen kopen om thuis aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

Je kunt een workshop papieren bloemen maken ook boeken voor je privé feestje. Leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsactiviteit!

Wat kun je verwachten van een workshop papieren bloemen maken?

  • Gebruik van alle materialen die er nodig zijn om mooie papieren bloemen te maken zoals crêpepapier, bloemdraad, katoenbollen, lijm en bloementape maar ook fijne papierscharen en (indien van toepassing) een lijmpistool.
  • Uitleg over het maken van de bloemen tijdens de workshop en een handleiding om mee te nemen naar huis.
  • Aan het eind van een workshop ga je naar huis met je eigen papieren bloem(en) en volop inspiratie om zelf aan de slag te gaan.
  • Na een workshop heb je de mogelijkheid om materialen zoals crêpepapier, bloemdraad en bloemistentape aan te schaffen zodat je thuis verder aan de slag kunt.

Wil je meedoen aan een workshop? Check hieronder de agenda voor data van aankomende workshops papieren bloemen. Wil je een besloten workshop voor je vriendengroep, personeelsvereniging of familie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Agenda

Workshop Papieren Bloemen - thema 'Herfst'

Rotterdam - zaterdag 2 november 2019 14:00 -16:30

Kerstworkshop Papieren Bloemen

Rotterdam - zaterdag 7 december 2019 14:00 -16:30

Workshop Papieren Kerststerren

Rotterdam - donderdag 19 december 2019 14:00 -16:00

Volg @papierenbloemen op Instagram voor het laatste nieuws en inspiratie voor het maken van papieren bloemen!