Emily van PapierenBloemen.nl geeft diverse workshops papieren bloemen maken. In een workshop kun je alle kennis en materialen krijgen om mooie levensechte (of juist fantasierijke!) bloemen te maken van prachtig crêpepapier. Ook kun je na een fysieke workshop materialen kopen om thuis aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

De volledige agenda met alle events bekijk je op de pagina Agenda.

Wat kun je verwachten van een workshop papieren bloemen maken?

  • Gebruik van alle materialen die er nodig zijn om mooie papieren bloemen te maken zoals crêpepapier, bloemdraad, katoenbollen, lijm en bloementape maar ook fijne papierscharen.
  • Uitleg over het maken van de bloemen tijdens de workshop en een handleiding om mee te nemen naar huis.
  • Aan het eind van een workshop ga je naar huis met je eigen papieren bloem(en) en volop inspiratie om zelf aan de slag te gaan.
  • Na een workshop heb je de mogelijkheid om materialen zoals crêpepapier, bloemdraad en bloemistentape aan te schaffen zodat je thuis verder aan de slag kunt.

Wil je meedoen aan een workshop? Check de agenda voor data van aankomende workshops papieren bloemen. Wil je een besloten workshop voor je vriendengroep, personeelsvereniging of familie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Annuleringsregeling online workshops

Voor online workshops geldt: bij afmelden vóór de online workshop begint, kun je het aankoopbedrag van deelname volledig vergoed krijgen (in de vorm van geld terug of een tegoedbon). Meld je je niet af voor de online workshop begint, maar ben je er toch niet bij dan geldt dat als een no-show en kun je geen aanspraak maken op vergoeding van je aankoopbedrag.

Annuleringsregeling workshops

Voor deelnemers aan openbare workshops van PapierenBloemen.nl geldt de volgende annuleringsregeling:

Kun je toch niet komen? Geef dit dan zo snel mogelijk door via e-mail of telefoon. Omdat het organiseren van een workshop veel tijd kost en er kosten gemaakt worden tijdens de voorbereiding, hanteert PapierenBloemen.nl de volgende annuleringsregeling:

  • Bij afzeggen van deelname aan de workshop tot 14 dagen voor de workshop plaats vindt, kan je nog het volledige aankoopbedrag vergoed krijgen.
  • Bij afzeggen tussen 14 – 7 dagen voor de workshop krijg je 50% van het aankoopbedrag terug. Afzeggen tussen 7 en 0 dagen wordt gezien als een no-show, je krijgt dan je aankoopbedrag niet vergoed.
  • Het is in het geval van annuleren wel mogelijk om iemand anders jouw plekje op de workshop in te laten nemen, dit moet je wel zelf regelen. Geef de naam van die persoon dan wel door.

Annuleren wegens Corona(maatregelen)

Als een geplande workshop wegens vernieuwde Coronamaatregelen niet door kan gaan, wordt je daarvan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Je krijgt dan het aankoopbedrag van deelname teruggestort op je rekening tenzij je kiest voor een tegoedbon voor de webshop (of een andere workshop). Heb je zelf Corona(klachten), blijf dan thuis en laat je testen. Neem contact op met mij en je kunt het aankoopbedrag voor je deelname teruggestort krijgen.

Annuleringsregeling besloten workshops

Heb je een workshop geboekt voor je groep, vereniging of familie? Dan geldt de volgende annuleringsregeling:

  • Bij annulering tot 28 dagen voor de workshop kan de workshop nog kosteloos afgezegd worden.
  • Bij annulering vanaf 28 tot 14 dagen voor de workshop wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
  • Bij annulering vanaf 14 tot 0 dagen voor de workshop wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Neem direct contact op als je een besloten workshop wilt annuleren!

Volg @papierenbloemen op Instagram voor het laatste nieuws en inspiratie voor het maken van papieren bloemen!