Zomerdienstregeling 2020

Bijna juli, en ik heb veel zin in een fleurige zomer! PapierenBloemen.nl en Dots Design kunnen nog even blijven in het pop-up atelier aan de Spangesekade, dat is prettig. We hoeven dus geen grote verhuizing te organiseren. Voor mij wordt de zomer dan ook een periode van ontspanning, lekker veel bloemen maken en voorbereiden op het najaarsseizoen. In dit bericht laat ik je weten wat voor ‘zomerdienstregeling’ eraan zit te komen bij PapierenBloemen.nl:

Verzending binnen 2 werkdagen (2 – 8 juli)

Van 2 – 8 juli worden bestellingen ingepakt en verstuurd door Julia van Dots Design. Dat doet ze met net zoveel liefde als ik, zij het dat bestellingen niet dagelijks verstuurd worden. Houd dus rekening met een langere verwerkingstijd van je bestelling. Heb je vragen over producten, bestellingen of iets anders? Tijdens deze periode ben ik telefonisch verminderd bereikbaar. Stuur je vraag via e-mail of Whatsapp, ik probeer binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Na 8 juli worden bestellingen als vanouds weer dezelfde werkdag verstuurd (mits je voor 12:00 bestelt).

Verzendkosten Nederland en België verlaagd

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland en België zijn verlaagd! Binnen België betaal je vanaf nu €9,95 voor een bestelling van meer dan €10,-. Binnen Nederland betaal je bij bestellingen boven de €10,- vanaf nu €3,95 voor een brievenbuspakket en €4,95 voor een standaard pakket. Geen verzendkosten voor een bestelling van meer dan €60,- (Nederland) of €100,- (België).

Summer Sale

De zomer is een uitstekend moment om eens goed op te ruimen en ruimte te maken voor nieuwe artikelen (en in mijn geval ook voor een goed kastsysteem om de voorraad in op te bergen). Daarom vind je vanaf zondag 28 juni diverse artikelen afgeprijsd in de webshop staan. Houd de sociale kanalen van PapierenBloemen.nl goed in de gaten, daar wordt de Summer Sale aangekondigd. Kun je niet wachten tot 28 juni? Bezoekers van het Open Atelier op 27 juni hebben eerste keus in de Sale! Er zijn nog plekjes vrij, die reserveer je makkelijk en gratis in de webshop.

Wat ga jij maken deze zomer?